ANGLÈS EXTRAESCOLAR

L'activitat d'anglès extraescolar va dirigida a alumnes d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i pares de l’escola.

Les nostres classes són impartides totalment en anglès per professorat especialitzat, on es treballen els quatre aspectes essencials de la llengua: Reading, Writing, Listening i Speaking.

Els grups són reduïts i homogenis, amb un màxim de 15 alumnes per classe, per tal de garantir un millor aprenentatge.

Treballem amb unes quotes assequibles per a les famílies i ens encarreguem de tota la part administrativa.


EDUCACIÓ INFANTIL

Des de Twelve BCN considerem que l’etapa d’Educació Infantil és el moment indicat per entrar en contacte amb la llengua anglesa, a través d’activitats lúdiques i significatives, que permeten als infants acostumar-se de manera natural a la fonètica de la llengua estrangera.

Amb el nostre mètode aconseguim que els nens i nenes aprenguin jugant i s’acostumin a un entorn comunicatiu completament en anglès. Tot això des de la comoditat de les seves aules i amb els seus propis companys.

 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

L’etapa d’Educació Primària és, sens dubte, l’etapa òptima per a l’aprenentatge de llengües estrangeres. L’objectiu de Twelve és apropar als nens i nenes de manera engrescadora però seriosa a la llengua i cultura anglesa. L’alumnat de Twelve té l’oportunitat d’augmentar l’exposició a la llengua estrangera, així com les possibilitats de fer-ne ús. Aprendre nou vocabulari, saber-lo posar en context i representar diàlegs en forma de petites obres de teatre, són exemples de les moltes activitats que els nostres mestres realitzen a les aules de Primària.

Tot a través d’una metodologia activa, en grups reduïts i un entorn comunicatiu completament en anglès.

 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

L’última etapa de l’educació obligatòria és el moment idoni per consolidar i estructurar els aprenentatges en llengua estrangera, que permetran obtenir una base de la llengua més sòlida, encarant així un futur ple de possibilitats i èxits.

Els nostres professors dissenyen les sessions en funció de les necessitats concretes dels alumnes, com aprofundir en aspectes gramaticals, gaudir de la literatura anglesa o millorar la comunicació oral. Des de Twelve oferim un enfocament més acadèmic i gramatical i, alhora, ens centrem en oferir als alumnes la possibilitat de llançar-se a utilitzar la llengua anglesa de manera eficient.

 

Carrer Salvador Mundi, 7 local (08017) Sarrià - Barcelona  - Tel: 93 160 02 91 - Mòbil: 659 203 796 - info@twelvebcn.com

copyright©2019 twelvebcn